Januar 2024: Invitation til nytårskur

9. januar 2024

Velkommen til vores første nyhedsbrev – med vores idéer og tanker, om at lave akustikløsninger med kunst.

Vi vil gerne invitere dig til nytårskur, med temaet renovering af eksisterende akustikløsninger, hvor vi holder et oplæg om emnet.

Vi byder på et glas vin og lidt godt til ganen, samt viser vores nyeste akustikløsninger.

Nytårskuren foregår over to datoer, så alle får mulighed for at besøge os i vores Showroom på Bolundsvej 11, 4000 Roskilde.

Torsdag den 25. januar 2024 – kl. 13.30 til 15:30
Torsdag den 1. februar 2024 – kl. 13:30 til 15:30

Tilmelding til nytårskur er nødvendigt og kan ske på peb@akustikogkunst.dk.

Med venlig hilsen

Kate Piil og Poul Erik Bermann

Showroom

Vi ønsker med vores showroom at skabe et univers, hvor vi viser forskellige akustik kunstprint løsninger, til ethvert behov.

Vores akustik kunstprintløsninger skal opleves, så man tydelig kan fornemme effekten og se mulighederne, som er mange. Rumklang fjernes ved at konvertere hårde overflader til bløde overflader, med forskellige akustikløsninger.

Vi har en stor viden om rumklangs løsninger og er ikke bange for at blive udfordret. Har vi ikke den tilstrækkelig akustikviden, ved vi, hvor vi skal søge ekspertisen.

Vores showroom skal man give et besøg, og vi glæder os til at stå til rådighed og finde løsninger på akustik problemer.

Vi ved, at vi arbejder i stærke farver, men kan beslutte printningens farvemætning, dvs. fra stærke farver til svage farvenuancer.

Leasing

Vi har indgået en aftale med et leasingselskab, så vi nu kan tilbyde vores akustik løsninger og udsmykninger opgaver, via en leasingaftale.

Aluminium- og egetræsrammer med printstof

Vi tilstræber altid på at, alt det træ vi anvender i vores trærammer, kommer fra træer, som har et bæredygtigt skovbrug, hvor der ikke fælles mere træ, end naturen selv har mulighed for reproducere.

Vi lægger også vægt på, at der bliver værnet om dyre- og plantelivet, samt at arbejdsforholdene er i orden. Det stof vi printer på, er nem at rengøre og tåler maskinvask (30°).

Re-board

Vi benytter FSC mærket Re-board plader, hvor logo, tekst og kunst kan på printes. Vi tilpasser pladernes størrelserne, til dit behov. De største mål, vi benytter er – 1600 x 2400/3200 mm med mulighed for at sammensætte flere plader.

RÅMATERIALET TIL PAPPET KOMMER FRA ANSVARLIGT SKOVBRUG.

FSC er en international non-profit mærkningsordning til bæredygtigt træ og papir. Kort beskrevet er FSC-mærket en garanti for træ og pap, du kan købe med god samvittighed.

I en FSC-skov bliver der ikke fældet flere træer, end skoven kan nå at reproducere naturligt.

Samtidig er FSC en garanti for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn.

Rumdeler

En akustik rumdeler med kunstprint er et godt valg, hvis du gerne vil have, at samme rum skal indeholde flere forskellige funktioner og holde forskellige aktiviteter adskilt.

Rumdeler vil være meget anvendeligt i restauranter og i kontormiljøer, hvor man har flere spise- elle arbejdspladser.

Vi har udviklet to forskellige typer – stofprint og Re-board, som har et kunstprint på begge sider, så det er muligt, at tilpasse rummene efter behov og plads.

Standard størrelse: Stofprint 102 x159 cm – Re-board 80 x 160 cm.

Akustikfilt

Når en udsmykning har en trippel virkende effekt at være smuk, og have lydabsorberende egenskaber og samtidig være miljøvenlig.

Filten er lavet af 100 % polyesterfiber, som indeholder minimum 75 % genbrugsmaterialer (PET-flasker).

Akustikfilten leveres i 9, 12 eller 24 mm tykkelse og fås i mere en 40 forskellige farver.

Akustikfilten kan benyttes til flere formål, bl.a. som et logoskilt m.m.

Renovering af eksisterende akustikplader

Vi er bekendt med, at mange har nuværende akustikløsninger, som på et tidspunkt, skal opdateres og renoveres, det har vi vores bud på, hvordan det kan gøres.

Vi vil genbruge og evt. udbygge den nuværende akustikløsning. Vi går ind for recycling og vi vil gerne passe på vores miljø.

Udsmykningsopgaver i det åbne rum

Vi ser ingen begrænsninger i at lave små og store udsmykningsopgaver med originale og/eller printet værker, for private, institutioner og virksomheder – vi ønsker at skabe glæde, men er heller ikke bange for at provokere i vores kunstudtryk.

Vi kommer aldrig til at fortolke kunst, som kan virke stødende eller nedladende. Vi er to farveglade kunstnere, som maler abstrakt kunst med en figurativ twist, og er ikke er bange, for at give vores kunstværker stærke farver, som for de flest giver glade øjne.

Eksempler på udsmykningsopgaver: Gavlmalerier, store skorstene og opgange.

Messer og udstillinger

Vi har været på flere messer og udstillinger; X-Porten, Hundested, Øksnehallen, Lokomotiv Værkstedet og Royal Stage, Hillerød, der har vi mødt mange, der i flere henseender har problemer med akustikken og for meget rumklang, enten på arbejdspladsen eller i hjemmet.

Vi har løsninger og håber vi kan møde os i vores showroom. Passer ovennævnte datoerne ikke, åbner vi også gerne op for et møde med dig eller jer og alle er velkommen til at tage kontakt, der er ingen begrænsninger og ingen købetvang, blot interessen er der.